Elsbeth Slippens-Heuver van 2Power heeft een passie voor bewegen en vitaliteit.
Elsbeth Slippens-Heuver van 2Power heeft een passie voor bewegen en vitaliteit.

Heel Veghel aan het powerwalken? Nieuwe cyclus start binnenkort

Sport 2.091 keer gelezen

VEGHEL | Binnen een week is de Start 2PowerWalk uitverkocht. In vijf lessen leer je de basis van powerwalken zodat je daarna zelf met je familie, vrienden of wandelclub aan de slag kan.

Omdat de interesse zo groot is, wordt er een tweede Start 2PowerWalk georganiseerd op de woensdagavond vanaf 29 mei. De start is om 19.30 uur bij het Natuurspeelpark Deken van Miert in het Julianapark in Veghel.

Maar wat is nu powerwalk? Vertaal het als fit lopen of sportief wandelen. Bij powerwalk wandel je in een stevig tempo, waarbij je een krachtige armbeweging maakt en extra actief afzet met je voeten. Je bent actiever dan bij gewoon wandelen. Een groot voordeel is dat je bij powerwalk je gewrichten minimaal belast en je spieren traint. De intensiteit kun je zelf bepalen. Het is daarom geschikt voor iedereen.

Elsbeth Slippens-Heuver van 2Power heeft een passie voor bewegen en vitaliteit. Als startende ondernemer in Meierijstad ziet ze veel kansen en mogelijkheden. Met training en coaching op het gebied van voeding, beweging en mind is haar doel om Veghel lekker in haar vel te krijgen. Powerwalk is een van de diensten die ze aanbiedt. Daarnaast heeft ze nog een speciale passie voor voeding/beweging en (preventie van) kanker.

Wil je voor 25 euro meedoen aan de (vijf lessen) Start 2PowerWalk vanaf woensdagavond 29 mei (met uitzondering van 12 juni)? Meld je dan voor 22 mei aan bij Elsbeth via www.2power/nl, info@2power.nl of via 06-16082363.

Meer informatie is te vinden op: www.2power.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant