Davy Wind plaatste een paar omzettingen in zijn team
Davy Wind plaatste een paar omzettingen in zijn team Foto Peter Kuijpers

De Korfrakkers vastberaden naar overwinning bij Heumen

Sport 319 keer gelezen

HEUMEN - Na de verloren wedstrijd tegen ODC was het Erpse vaandelteam vastberaden in hun voorbereiding naar de uitwedstrijd tegen Heumen. Er is flink getraind, goed gesproken en het vizier was gericht op winnen. Niet meer en zeker niet minder. Coach Davy Wind had wat omzettingen in het team gedaan en dat pakte goed uit.

Om 15.00 uur startte de wedstrijd. Nu eenmalig niet op kunstgras, dus het was even wennen en schakelen met het schot. De score werd geopend: 0-1 door een strafworp, maar de gelijkmaker kwam vrijwel direct; ook uit een strafworp. Gedurende de eerste helft gingen de scores over en weer. De aanvallen van De Korfrakkers konden helaas niet worden afgerond. Uit de vele, goed uitgespeelde kansen, vielen te weinig goals. Net voor het rustsignaal kon een gat worden geslagen van 3 doelpunten; 6-9 in het voordeel van De Korfrakkers.De tweede helft begon meer als de eerste helft. Heumen kreeg weinig kansen, maar scoorde wel de doelpunten. Hierdoor kon Heumen dichterbij komen. In de time out werd een aanpassing gedaan in de aanval; de junioren die als reserve mee waren, kreeg alle drie hun speelminuten en ze vielen sterk in.  Heumen kon niet meer in de wedstrijd komen en de score werd uitgebouwd. Eindstand 12-19. Een prima zege voor het Erpse team.