Afbeelding
Foto: Peter Kuijpers

Start Walking Korfbal Meierijstad

Sport 494 keer gelezen

REGIO | Na de succesvolle start in 2018 met walking football in Schijndel werd begin 2019 gestart met walking football in Sint-Oedenrode. In april 2019 was het de beurt aan walking hockey in Schijndel. Ruim 70 senioren zijn nu in korte tijd al actief met deze sociale bewegingssport waarbij door bevoegde coaches aandacht wordt besteed aan oefeningen gericht op het ontwikkelen en verbeteren van evenwicht, kracht en geheugen. Nu is het de beurt aan walking korfbal.

Eind mei werd door de gemeente Meierijstad en de PSV Academy officieel het startsein gegeven voor de opzet van meerdere walking sports binnen Meierijstad.
Op maandagavond 17 juni vanaf 19.30 uur wordt er een informatieavond gehouden voor alle korfbalverenigingen binnen Meierijstad. Locatie is cultureel centrum de Schakel, Eerdsebaan 1, in Schijndel. Op die avond presenteren buurtsportcoach Henry van Alebeek en ambassadeur Walking Sports Wim Vermeulen het concept van walking sports. Er wordt ook inhoudelijk info gegeven over de start van walking korfbal bij Celeritas en KV Rooi. Voor meer informatie: www.meierijstad.nl/home/sport_3247.
Voor meer Info: Henry van Alebeek (Buurtsportcoach Meierijstad): hvanalebeek@meierijstad.nl of 0413-381141.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant