De winnaars!
De winnaars!

Wijkentennistoernooi prooi voor De Weidebunders

Sport 875 keer gelezen

VEGHEL | Op de banen van TV Frisselstein in Veghel werd de afgelopen drie weken het Wijkentennistoernooi gehouden. Zes teams, drie teams uit Veghel, één uit Zijtaart en twee uit Eerde, streden op de maandag- en dinsdagavond tegen elkaar.

Eerst werd er in poulevorm gespeeld zodat alle teams een keer tegen elkaar speelden. Op de finaledag werd daarna om de plaatsing gespeeld.
De Larengevaren wilden natuurlijk de wisselbeker verdedigen en hadden goede spelers ingezet, maar de Zutjes uit Zijtaart bleken een geduchte tegenstander te zijn. Ook D`Eerd wordt ieder jaar beter, de Weidebunders draaien met ervaren spelers altijd mee en Krek d`r Neffe blijft met hun enthousiasme tegenstand geven.
Door het mooie weer konden alle wedstrijden gespeeld worden en werd er na afloop onder het genot van een hapje en drankje de wedstrijd nog eens doorgenomen. De Weidebunders gingen er met de overwinning vandoor en namen de wisselbeker mee naar huis.

De commissie blikt tevreden terug en verzorgt volgend jaar weer de organisatie. "We hopen dat volgend jaar nog meer spelers uit andere wijken zich aansluiten", zo laten ze weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant