TTCV verloor van TTC Kluis

TTCV/van Herwaarden blijft koploper ondanks verlies

Sport 371 keer gelezen

GELEEN - Met enig optimisme werd er afgereisd naar Limburg voor de wedstrijd tegen TTC Kluis in Geleen. In het verleden geen gemakkelijke tegenstander, maar de Veghelaren dichtten zich voldoende kansen toe.

In de eerste helft leken de verwachtingen terecht. Door overwinningen van Maarten van Grinsven, Gerald van Berkel en Henny Klerkx werd de rust met 2-3 bereikt. Daarna ging het flink fout. In drie opeenvolgende partijen werd gestreden in het maximale games (5 stuks!) en telkens trokken de Limburgers aan het langste eind. Hierna was het verzet van TTCV/van Herwaarden gebroken en werd een geflatteerde eindstand van 7-3 genoteerd. Verrassend genoeg blijft TTCV/van Herwaarden medekoploper en gaat zaterdag 12 oktober op bezoek bij TTV Stiphout in Helmond.