Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij samen met Fight Cancer (KWF) te koppelen als goed doel.
Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij samen met Fight Cancer (KWF) te koppelen als goed doel.

Veel belangstelling uit dorpen voor Fight Cancer Night

Sport 829 keer gelezen

BOERDONK | Tijdens de Meierijstad Fight Cancer Night strijden ondernemers of afgevaardigden van een bedrijf samen tegen kanker. Hoe? Door samen de kickbokssport eigen te maken, door toe te leven naar het evenement op zaterdag 22 augustus 2020 en door zoveel mogelijk geld op te halen.

De organisatie zoekt 12 tot 16 ondernemers uit de omgeving van Boerdonk die vanaf februari 2020 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. De inschrijvingen zijn geopend en er hebben zich al een tiental dames en heren aangemeld.

Waarom Kickboksen?
De organisatie reageert: "Je wordt enorm fit en bovendien is het niet alleen veilig maar ook super leuk om te doen. Veelzijdig en spannend. Maar zeker ook veilig. Je leert andere ondernemers kennen en leeft samen ook toe naar een ultieme climax. De finale." Op zaterdag 22 augustus 2020 staan de boksers tegen elkaar in de ring tijdens een grote finale met opkomstmuziek en entertainment. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker.

Wat is het goede doel?
Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij samen met Fight Cancer (KWF) te koppelen als goed doel. "Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we die avond een zo groot mogelijke bijdrage te realiseren om kanker te wereld uit te slaan. Met de derde editie in aantocht gaan we een bedrag van ruim 100.000 euro in totaal."

Check de website: www.fightcancernight.nl. Stuur een mail naar: info@fightcancernight.nl. Bellen kan ook: 0622540698.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant