Winst voor de Veghelse vrouwen met een spannende eindsprint
Winst voor de Veghelse vrouwen met een spannende eindsprint

Dames 1 van VV Skunk wint van Gennep na flinke achterstand.

Sport 254 keer gelezen

VEGHEL - Aanvankelijk liepen de zaken nog niet zoals de meiden van Skunk zich dat hadden voorgesteld. Uiteindelijk kwam er weer een vijfde set en die bracht de winst. Setstanden: 15-25, 24-26, 27-25, 25-19, 15-13.

De eerste set begonnen de dames uit Veghel vrij moeizaam. De service liep niet en er werd ingehouden aangevallen. Deze set verloor Skunk met 25-15. De tweede set werden de neuzen weer dezelfde kant op gericht. Er kwam meer vertrouwen en Skunk liet dit zien in hun spel. Echter door een aantal eigen fouten, werd het einde van de set naar Gennep toegetrokken, dit zorgde voor een setverlies van 26-24.

Set nummer vijf
Skunk werd even flink wakker geschud door de voorgaande sets. Het goede spel van de tweede set werd voortgezet in de derde set. Gennep begon meer fouten te maken en er zat minder variatie in hun spel. De meiden uit Veghel konden hierdoor beter anticiperen op hun aanval. Na flink wat aanmoediging vanaf de kant werd deze set binnengesleept met 25-27. Set 4 werd met veel enthousiasme begonnen, waardoor hun eigen spel veel meer naar voren kwam. Dit zie je dan ook duidelijk in de uitslag, 19-25. Daar was-ie dan weer: set nummer vijf. Deze verliep niet heel anders dan set vier, en werd goed afgemaakt met 13-15. De dames van Skunk gaven hun supporters wel waar voor hun geld. Volgende week speelt VV Skunk DS1 tegen TFC DS1 in Odiliapeel om 16.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant