Rollerclub De Oude Molen presenteert weer de jaarlijkse KerstROLLERshow (foto: Theo Schepers).
Rollerclub De Oude Molen presenteert weer de jaarlijkse KerstROLLERshow (foto: Theo Schepers). Foto: Theo Schepers

Rollerclub De Oude Molen presenteert KerstROLLERshow

Sport 302 keer gelezen

BOERDONK | Rollerclub De Oude Molen presenteert zaterdag 14 en zondag 15 december met trots weer de jaarlijkse KerstROLLERshow. Janne van Lieshout uit Boerdonk en Chloë Donkers uit Erp zullen schitteren tijdens deze show. Dit spektakel zal plaatsvinden in sporthal D'n Ekker in Beek en Donk.

De voorbereidingen lopen op volle toeren, de rijdsters zijn hard aan het trainen om stuk voor stuk mooie nummers neer te kunnen zetten.

Reis rond de wereld
Tijdens de KerstROLLERshow zal dit jaar alles draaien om een reis rond de wereld. Vol vaart en ritme wordt het publiek meegenomen naar veel verschillende landen en culturen, vertolkt op rolschaatsen wat zal zorgen voor veel diversiteit en verrassingen. Sporthal D'n Ekker wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een waar rolschaatstheater. Janne en Chloë hebben alle drie een druk programma, zij rijden in veel nummers mee. Deze rijdsters hebben al wel wat jaren ervaring, maar volgens hen gaat het nooit vervelen.

Kaarten
De KerstROLLERshow wordt gereden in de sporthal D'n Ekker, Muzenlaan 2a in Beek en Donk. Voorstellingen zijn op zaterdag 14 december om 19.00 uur en op zondag 15 december om 11.00 en 16.00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten 13 euro, voor kinderen tot en met 11 jaar 9 euro. Tickets zijn te bestellen via www.rcdeoudemolen.nl en bij verschillende voorverkoopadressen. Deze zijn te vinden op de website. Na vrijdag 13 december zijn kaarten te koop aan de kassa voor 14 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant