Fraaie 3-1 winst Skunk vrouwen

Skunk vrouwen heersen tegen Gemertse Were-Di

Sport 263 keer gelezen

Na een uitstekende slotfase van de eerste competitiehelft moest Skunk weer aan de bak in eigen huis. Helaas niet op volle sterkte vanwege een blessure bij Renske maar met Eline en Milou weer wedstrijdfit met een fraaie 3-1 winst. Setstanden: 25-14, 17-24, 25-20 en 25-18.

De eerste set werd er aanvallend bij Skunk heel efficiënt gespeeld, en ondanks een reeks van servicefouten trok Skunk alsnog ruim aan het langste eind. Setstand 25-14. In de tweede set draaide het echter de andere kant op en kwam Were-Di meer in de wedstrijd waardoor side-outs naar de tegenstander gingen. Setstand 17-24.Tijd om de focus weer terug te brengen bij de dames van Skunk. Even terug naar de basis en vanuit daar weer opbouwen. Enkele lange rally's werden gewonnen door Skunk waardoor Were-Di meer eigen fouten ging maken en deze set weer naar de dames van Skunk ging. De set werd afgesloten met een ruime winst van 25-20.

Moeizaam
Een vijfsetter leken de dames van Skunk geen zin in te hebben. Na twee wissels in de opstelling, Floor voor Ilse en Eline voor Milou, ging de set even moeizaam van start maar na een drietal punten liep het weer op rolletjes. Door enkele mooie servicereeksen en wederom lange rally's die gewonnen werden door Skunk zakte de moed aan de overkant in de schoenen. In het laatste deel van de set kon Skunk dan ook moeiteloos afmaken met een ruime winst van 25-18. Eindstand 3-1 winst en een 8e plek in de stand verovert. Volgende week een belangrijke uitwedstrijd tegen een directe concurrent, Bravo DS1, op het programma.