Hans Jansen (L), wethouder Van der Pas-van Nuland en Rob van Dijk (R) knippen het lint door tijdens de opening van Sportstudio van Dijk Veghel.
Hans Jansen (L), wethouder Van der Pas-van Nuland en Rob van Dijk (R) knippen het lint door tijdens de opening van Sportstudio van Dijk Veghel.

Nieuw adres voor Sportstudio van Dijk Veghel

Sport 4.441 keer gelezen

VEGHEL | Sportstudio van Dijk Veghel is verhuisd. Op zondag 8 maart was de opening van de nieuwe locatie op Heuvel 11 in Veghel waar wethouder Van der Pas aanwezig was om het ceremoniële lintje door te knippen. Naast het nieuwe adres heeft de Sportstudio ook een nieuwe mede-eigenaar. Rob van Dijk krijgt voortaan hulp van Hans Jansen. Wij spraken met beide heren.

Sportstudio van Dijk Veghel heeft bijna 29 jaar in het oude pand gezeten onder eigenaar Rob van Dijk, maar door gebrek aan isolatie, parkeerplaatsen en daglicht was het niet meer ideaal. Tijd voor iets nieuws met mede-eigenaar Hans. "De gebouwen zijn niet met elkaar te vergelijken", vertelt Hans. "Er is goede isolatie en er kan veel daglicht binnen. Het heeft een frisse, warme uitstraling." Rob voegt eraan toe: "We hebben nu een vele modernere look."

Opening
Zondag 8 maart was de succesvolle opening van het nieuwe gebouw. Samen met wethouder Van der Pas hebben de eigenaren het lint doorgeknipt en begon Danscreatie Veghel de feestelijkheden met een openingsdans.

Kinderopvang
Ze hebben bij Sportstudio van Dijk overal aan gedacht. Je wordt bij binnenkomst welkom geheten bij de incheck balie en komt uit in de open horecaruimte waar de mensen gezellig een drankje kunnen doen. Achterin kunnen kinderen spelen. Rob: "Wij hebben een kinderopvang waar kinderen onder begeleiding kunnen spelen terwijl ouders lekker kunnen sporten. Er is nu ook genoeg ruimte om te parkeren."

Inspanning en ontspanning
De gehele bovenverdieping is bedoeld voor inspanning en ontspanning. Er is een grote fitness ruimte en er zijn ruimtes voor verschillende groepslessen van onder andere Les Mills. Dit zijn wereldwijd bekende fitness programma's die iedere drie maanden vernieuwd worden. Ook geeft de Sportstudio yogalessen en er is een voedingsdeskundige aanwezig voor een persoonlijk voedingsprogramma. Beide kleedkamers zijn voorzien van een sauna voor de ontspanning.

Voor iedereen
De heren geven aan dat ze geen bepaalde doelgroep hebben: "Onze sportschool is toegankelijk voor jong en oud. Onze oudste sporter is 91 jaar en traint iedere woensdag. Ze doet mee met de les en drinkt vervolgens beneden een kopje koffie. Veel 55+'ers volgen trouw een groepsles speciaal voor senioren. Voor sporters vanaf 2 jaar hebben we Danscreatie. De fitness en lessen lopen vanaf 16 jaar. Er is iets voor alle leeftijden."

Persoonlijk
Met zo'n 40 groepslessen per week, in de ochtend, avond en het weekend is er keuze genoeg. Hans: "Wij maken onder andere het verschil door altijd persoonlijke begeleiding te bieden. Er is geen virtuele begeleiding, maar er zijn altijd instructeurs aanwezig. Op afspraak kun je ook werken met een personal coach en een persoonlijk programma naar jouw wensen." Sportstudio van Dijk geeft een gratis proefles en de eerste drie keer sporten is altijd onder begeleiding.

Voor meer informatie ga naar de site.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant