Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De winnaars van de eerste Sport Awards van Meierijstad (Foto: Ad van de Graaf).
De winnaars van de eerste Sport Awards van Meierijstad (Foto: Ad van de Graaf). (Foto: Ad van de Graaf)

Sportkampioenen alsnog gehuldigd, maar niet tegelijk

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL | De Sport Awards stonden gepland op 29 maart. Het Coronavirus gooide echter roet in het eten. De Sportraad en de gemeente Meierijstad hebben besloten om de sportkampioenen, de genomineerde sporters en de vrijwilligers alsnog te huldigen. Dat gebeurt echter niet gelijktijdig.

"We hebben gekozen voor een verdeling in vier groepen en op drie locaties, zodat voldaan kan worden aan de richtlijnen van het RIVM", laat de organisatie van de Sport Awards weten. De kampioenen worden in drie groepen gehuldigd. Op vrijdag 18 september in Mariaheide, bij tennispark De Krekel, worden de kampioenen uit de omgeving Veghel in de schijnwerpers gezet. Zaterdag 19 september volgen de kampioenen uit de omgeving Schijndel en Sint-Oedenrode. Dit gebeurt bij De Helden van Kien in Sint-Oedenrode.

Sport Award 
De Sport Awards worden op zondagavond 20 september tussen 19.00 uur en 21.00 uur uitgereikt in ’t Spectrum in Schijndel. De gemeente Meierijstad en de Sportraad laten weten dat er dan ook een presentator aanwezig is die alles aan elkaar praat.

Meer berichten