Geel-Zwart verliest eerste thuiswedstrijd van Rosmalen.
Geel-Zwart verliest eerste thuiswedstrijd van Rosmalen.

Geel-Zwart gaat strijdend ten onder in eerste thuiswedstrijd

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 heeft haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen verloren van Rosmalen Dames 1. De Veghelse hockeysters gingen na een lastige wedstrijd met 2-3 ten onder.

De wedstrijd begon fel en de gasten uit Rosmalen kwamen al snel op voorsprong via een strafcorner. Na de 0-1 bleven de dames van Geel Zwart knokken voor elke meter en de wedstrijd ging op en neer. Geel-Zwart had meer balbezit, maar wist daar weinig uit te creëren. 

Indrukwekkend doelpunt
Na rust verdubbelde Rosmalen de score door de 2-0 te maken uit weer een strafcorner. Geel-Zwart toonde veerkracht en dat resulteerde in de aansluitingstreffer. Anne Biemans sloeg de strafcorner hard richting goal, waar Inge van Kessel op de goede plek stond om de bal er mooi in te tippen.
De Veghelse hockeysters gingen vervolgens op zoek naar de gelijkmaker, maar het was Rosmalen dat scoorde. De gasten wisten een strafcorner wederom te promoveren tot doelpunt. Geel-Zwart bleef vechten en kwam na een indrukwekkend doelpunt van Lynn van Hommel opnieuw terug in de wedstrijd. De verdiende gelijkmaker bleef echter uit en dus gingen de drie punten mee naar Rosmalen. De strijdvaardige Veghelse dames bleven teleurgesteld achter.

Volgende week speelt Geel-Zwart uit tegen MEP Dames 1.

Meer berichten