Loes Kerkhof van basisschool De Empel in Erp kreeg prijs voor mooiste tekening.
Loes Kerkhof van basisschool De Empel in Erp kreeg prijs voor mooiste tekening. (Foto: )

Sjors Sportief: je kan je weerinschrijven voor sportproeflessen

  •   keer gelezen   Sport

MEIERIJSTAD | Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Meierijstad hebben het Sjors Sportief boekje al ontvangen. In dit boekje staan ongelofelijk veel sporten zoals basketbal, BMX, judo, skeeleren, tafeltennis en waterpolo. Hieraan kunnen leerlingen deelnemen om zo (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. 

Op maandag 7 september reikte wethouder Coby van der Pas op basisschool De Empel in Erp het eerste boekje Sjors Sportief 2020-2021 uit. Mascotte Sjors liet de kinderen op het schoolplein lachen met zijn hippe moves. En het werd extra feestelijk toen Loes Kerkhof uit handen van de wethouder een prijs kreeg voor de mooiste tekening. Loes mag, samen met haar hele klas, gaan zwemmen. Haar tekening staat op de voorkant van alle boekjes in Meierijstad.

Wethouder Coby van der Pas: “We vinden het belangrijk dat alle kinderen in Meierijstad lekker kunnen sporten en bewegen. Elk jaar maken weer veel kinderen gebruik van Sjors Sportief om te ontdekken welke sport bij hen past. Ook dit jaar kunnen de leerlingen weer een heleboel sport- en beweegactiviteiten uitproberen. Het bijzondere is dat alle kinderen veel langer mee kunnen doen. Voor een paar keer of misschien wel voor altijd!”

Inschrijven
Kinderen hoeven niet direct lid te worden van een vereniging, maar kunnen op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennismaken met een activiteit. Basisschoolleerlingen uit groep 1 tot en met 8 kunnen zich inschrijven vanaf 16 september via www.sjorssportief.nl.

Meer berichten