Babs de Kock scoorde afgelopen zondag twee keer.

Babs de Kock leidt Geel-Zwart Dames 1 naar eerste overwinning

Sport 1.381 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 heeft zondag de eerste overwinning van het seizoen geboekt. In Boxtel wonnen de Veghelse hockeysters met 0-2 van MEP Dames 1. Daarmee gingen drie zwaarbevochten punten mee naar huis.

Geel-Zwart Dames 1 begon de wedstrijd vol goede moed en met de juiste focus. Na een fel begin kwamen de Veghelse hockeysters al heel vroeg op voorsprong. Het was Babs de Kock die al vroeg in de wedstrijd de bal binnen wist te tikken. Een goede start, maar zeker geen garantie voor drie punten. Het spel golfde daarna op en neer waarbij beide teams fel vochten voor iedere bal.
Het derde kwart was voor de dames uit Boxtel. De verdediging van de Veghelse hockeysters stond goed. MEP kreeg meerdere corners, maar deze werden stuk voor stuk goed verdedigd.

Harde werken
In het laatste kwart pakte Geel-Zwart de draad weer op. De Veghelse dames speelden verzorgd hockey en vlak voor tijd besliste Babs met haar tweede doelpunt de wedstrijd. Het harde werken werd daarmee eindelijk beloond met drie punten.

Volgende week speelt Geel-Zwart Dames 1 thuis tegen HOD Dames 1.

Zwaarbevochten overwinning voor Geel-Zwart.