Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Hockeyclub Geel-Zwart.
Hockeyclub Geel-Zwart.

Geel-Zwart vraagt aandacht voor Coronaregels: 'Samen voor zorgen dat de club open mag blijven'

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL | Geel-Zwart heeft woensdagochtend een oproep geplaatst op Facebook en Instagram. De Veghelse hockeyclub roept leden en bezoekers op om zich aan de Coronaregels te houden. "De maatregelen zijn nog steeds van kracht. Wij begrijpen dat het moeilijk is, maar we willen iedereen vriendelijk verzoeken er samen voor te zorgen dat we kunnen blijven hockeyen en de club open mag blijven", aldus Geel-Zwart op Facebook.

De afgelopen zondagen was het op Geel-Zwart een drukke en feestelijk bedoeling waar de anderhalve meter regel flink onder druk kwam te staan. Vooral tijdens de 'derde helft' blijkt afstand houden vaak een probleem. 

Kantine beperkt open
Naast het houden van 1.5 meter afstand is er buiten voorlopig geen luide muziek meer te horen en is de kantine beperkt open. Komend weekend gaan de deuren om 18.00 uur dicht. "Per week zullen we evalueren hoe het gaat. Indien nodig moeten we strengere maatregelen treffen zoals eerder sluiten en/of geen alcohol meer schenken. Dus doe mee, houd je aan de afspraken, dan hebben we nog veel sportieve dagen voor de boeg!", meldt Geel-Zwart.

Controleren
De gemeente laat in het midden of ze vaker gaan controleren of mensen bij sportverenigingen en in de horeca zich aan de Coronamaatregelen houden.


Meer berichten