HOD maatje te groot voor Geel-Zwart

Sport 575 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 speelde afgelopen zondag thuis tegen HOD uit Valkenswaard. De gasten bleken een maatje te groot en wonnen met 1-3.

De nummer twee van de ranglijst HOD was voorafgaand de grote favoriet. Toch begonnen de Veghelse hockeysters vol goede moed aan de wedstrijd. Vorige week werd er immers gewonnen.

In het eerste kwart gebeurde er niet veel. In het tweede kwart nam HOD al snel een 0-2 voorsprong. Pas na rust kon Geel-Zwart iets terugdoen. Het was Sammie Pulles die uit een strafcorner de spanning in de wedstrijd terugbracht. De thuisploeg ging volle bak op zoek naar de gelijkmaker. Dat resulteerde in een aantal strafcorners, maar deze gingen er niet in. Uiteindelijk was het HOD dat de wedstrijd besliste door de 1-3 te maken.

Volgende week speelt Geel-Zwart Dames 1 uit in Berkel-Enschot.