Jeugdspelers schitteren bij De Krekel

Sport 1.215 keer gelezen

MARIAHEIDE | De Jeugdclubkampioenschappen Tennis enkelspel vonden afgelopen week plaats bij De Krekel in Mariaheide. Na diverse poulewedstrijden gespeeld te hebben, maakten de deelnemers zich op voor de finaledag afgelopen zondag van de jeugdclubkampioenschappen.

In de categorie rood (tot en met 8 jaar) was Ryan Abell de allersterkste, hij won in een spannende finale van Femke.
Ook in de categorie oranje (tot en met 10 jaar) werd gestreden op vrijdag en zondag. Sam Kremers wist te winnen van Daan-Jae van der Zijden.

In de groen finale (leeftijd tot 12 jaar) stonden Kyle Heesbeen en Quinten van Zon tegenover elkaar. Quinten won met 4-1 4-1.
De finale geel ging tussen Lotte van der Aa en Rafael van de Meerakker. Rafael wist deze wedstrijd te winnen met een stand van 6-2 6-2.