Foto:

Organisatie blikt tevreden terug op Veghelse tenniskampioenschappen

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL | Op het tennispark van TV Frisselstein in Veghel zijn van 30 augustus tot en met 12 september de Veghelse Intersport tenniskampioenschappen gehouden. De finales werden afgelopen zondag onder goede weersomstandigheden gespeeld.

In de afgelopen twee weken werden er mooie en spannende wedstrijden gespeeld. Dat resulteerde in zeventien finalewedstrijden op zondag 12 september: drie enkelpartijen en veertien dubbelpartijen. Tijdens deze dag werd ook de winnaar bekend gemaakt van het te raden aantal ballen en was er een loterij met verrassende prijzen. Alle finalisten kregen nog een cadeaubon van de hoofdsponsor Intersport uit Uden en een mooie bloem, met dank aan bloemenzaak van Schie. De 31 winnaars genieten een jaar lang van de titel: Veghelse Tenniskampioen 2021 en natuurlijk de daarbij behorende roem.

Volgend jaar
De organisatie blikt terug op een goed verlopen toernooi. Het was ook spannend, want voor vier commissieleden was het de eerste keer. Ze kijken alweer enthousiast uit naar de volgende editie in 2022. “We willen dan ook alle sponsoren bedanken, maar zeker ook alle vrijwilligers die op welke manier dan ook betrokken zijn geweest bij het toernooi. Dikke pluim voor jullie allemaal”, aldus de organisatie. Ze hopen volgend jaar alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers weer te mogen begroeten tijdens de Veghelse tenniskampioenschappen in 2022 van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september.

Alle foto’s zijn later te bekijken op de Facebookpagina van de Veghelse Tenniskampioenschappen.

Meer berichten