<p>Blauw Geel doet ook mee aan de clubactie. Zij willen het geld graag gebruiken om de kleedkamers op te knappen.</p>

Blauw Geel doet ook mee aan de clubactie. Zij willen het geld graag gebruiken om de kleedkamers op te knappen.

Verenigingen gaan loten verkopen via de Grote Clubactie

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL | 21 verenigingen uit Meierijstad zijn zaterdag 18 september gestart met de verkoop van loten voor hun club. Een lot kost 3 euro per stuk waarvan maar liefst 80 procent naar de club gaat.

De Grote Clubactie is al bijna 50 jaar de grootste fondsenwervende actie van Nederland voor het verenigingsleven en biedt een laagdrempelige manier om ook verenigingen in Meierijstad een steuntje in de rug te geven. Door heel Nederland starten meer dan 300.000 leden van ruim 5.000 verenigingen met de verkoop van loten aan familie, vrienden en buren.
Vorig jaar brak de Grote Clubactie alle records met een opbrengst van dik 9.5 miljoen euro voor het verenigingsleven.

QR-code
De kracht van de Grote Clubactie is het enthousiasme waarmee kinderen voor hun club langs de deur gaan. Maar ook de Grote Clubactie gaat mee met de tijd. Als koper koop je direct een lot aan de deur door de QR-code te scannen. Leden kunnen nu ook eenvoudig hun persoonlijke verkooplink delen via WhatsApp en social media. Op deze manier kunnen ook familieleden en vrienden bereikt worden waarvan de voordeur nét even wat verder weg ligt.

Dit jaar doen in de gemeente Meierijstad de volgende clubs mee:
Schijndel: Baseball- en Softball- Vereniging Starlights, Fietscrossvereniging Dn Urste, Neptunus 58, De Ranas Jeugdvereniging en BC Schijndel.
Sint-Oedenrode: MHC Sint-Oedenrode, Volleybalvereniging Rooi, Argo, Korfbalvereniging Nijnsel, Sportvereniging Fortuna 67, Rooise Ruiters en Ponyruiters, RKSV Rhode en OLAT.
Veghel: BC’67, Blauw Geel’38, TV De Krekel, SCMH, Muziekvereniging Sint Cecilia, De Korfrakkers en Voetbalclub RKSV Boerdonk.

Meer berichten