De Krekel bestaat veertig jaar.
De Krekel bestaat veertig jaar. (Foto's: Maartje Boone.)

Meer dan duizend bezoekers tijdens ‘De Krekel veertig jaar’

  •   keer gelezen   Sport

MARIAHEIDE | De open dagen bij De Krekel met leuke activiteiten en spectaculaire demonstraties waren een groot succes. Zaterdagmiddag demonstreerden Robin Sietsema, Sten Richters, Giovanni Bos en René Lindenberg, uit het Nederlandse padelteam hun talenten aan enkele honderden toeschouwers met daarna een groot feest. Zondag was er een reünie. 

De padelwedstrijd was een adembenemende show met vele hoogstandjes. Dat resulteerde regelmatig in luid applaus wanneer er weer eens een onmogelijke bal, zelfs van buiten de padelkooi, terug in het spel werd gebracht. Het feest op zaterdagavond was een groot succes mede door het optreden van Zoetkees de Kofferband en de grote opkomst.
De zondagochtend was druk bezocht door vele (oud-)leden tijdens de reünie. Maar liefst 16 leden werden gehuldigd omdat zijn al 40 jaar, vanaf het allereerste begin, lid zijn van De Krekel. Maar ook een van Nederlands grootste tennistalent ooit was van de partij. Tom Okker (77) en ooit nummer 3 van de wereld, introduceerde het Oldstars programma bij de Krekel. Dit programma is een combinatie van sociaal actief zijn, laagdrempelig bewegen, zelfredzaamheid en ontmoeten, speciaal voor ouderen die willen bewegen, of ze nu tenniservaring hebben of helemaal niet.

Op zondagmiddag werden er spannende finales gespeeld van de Krekelclubkampioenschappen en het geheel werd afgesloten met de nodige drankjes en een uitgebreide barbecue voor de gasten. Al met al een groot succes voor de familie Ketelaars.

Meer berichten