Overtuigende zege Attacus in topper tegen Almere

Sport 470 keer gelezen

VEGHEL | Het was een belangrijke wedstrijd voor beide teams, want zowel Attacus als tegenstander Almere, noteerden pas één verliespartij. Attacus bleek in Veghel uiteindelijk op overtuigend wijze de sterkste.

De wedstrijd ging aan het begin gelijk op waarbij het eerste kwart eindigde in een 16-10 voorsprong voor de thuisploeg. In het tweede kwart wist Attacus een gaatje te slaan en zo gingen ze de rust in met 35-23.

Jeroen Overdevest
Na de rust schakelden de Veghelse basketballers een tijdje bij. De verdediging van Almere werd onder leiding van Jeroen Overdevest overrompeld met drie driepunters. Zodoende liep Attacus uit naar 25 punten voorsprong. Almere gaf echter nog niet op en wist de voorsprong te verkleinen tot 15 punten.
In het laatste kwart stelde Attacus orde op zaken door de winst overtuigend binnen te halen: 85-51.