<p>Gezellig druk bij Frisselstein.&nbsp;</p>

Gezellig druk bij Frisselstein. 

(Foto: )

Clubkampioenschappen TV Frisselstein afgesloten met prachtige finaledag

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL | De clubkampioenschappen van tennisvereniging Frisselstein in Veghel zijn afgelopen zondag onder prachtige omstandigheden afgesloten. De finales werden gespeeld onder een prettig herfstzonnetje. Mede daardoor was het erg gezellig op het Veghelse tennispark. De organisatie blikt terug op een succesvolle editie. 

“We willen bij dezen alle clubkampioenen van 2021 feliciteren en iedereen bedanken voor hun deelname. Organisatoren en vrijwilligers bedankt voor jullie inzet”, laat een tevreden organisatie weten.


Barrie Klopstra (L) kroonde zich voor de derde keer op rij tot clubkampioen in de herenenkel. 

Op de finaledag werden er in totaal elf finales gespeeld. In de herenenkel ging Barrie Klopstra er voor de derde keer op rij met de hoofdprijs vandoor in de finale won hij overtuigend met 6-0 6-1 van Ivo de Groot. Diezelfde Barrie won aan de zijde van Jan van Houtum de hoogste herendubbelcategorie.

Dames
Bij de dames wonnen Wil Panjer en Anja van der Velden de hoogste categorie door in de finale Lonne Pepers en Paulette Delisse te verslaan. Damesenkel werd niet gespeeld. Mixdubbel wel. Sara van Asseldonk en Jeroen Janssen wonnen in drie sets van Roald Bissels en Nicole Lintermans en mogen zich zodoende een jaar lang het beste mixduo van Frisselstein noemen.

Alle uitslagen van de clubkampioenschappen zijn hier terug te vinden.


Meer berichten