<p>Op zaterdag 3 september is de grote finale.</p>

Op zaterdag 3 september is de grote finale.

(Foto: )

Fight Cancer Night zoekt nog twee deelnemers

  •   keer gelezen   Sport

BOERDONK | Veel belangstelling en brede afvaardiging uit dorpen rondom Boerdonk voor de vierde editie Fight Cancer Night in 2022. “We zoeken nog één vrouw en één man om in de ring te gaan”, aldus Antoon Donkers namens de organisatie.

Tijdens de Meierijstad Fight Cancer Night strijden ondernemers of afgevaardigden namens een bedrijf samen tegen kanker. Hoe? Door samen de kickbokssport eigen te maken, door samen toe te leven naar het evenement op zaterdag 3 september 2022 en natuurlijk door samen zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en Fight Cancer.

Na de succesvolle derde editie in 2021 stroomden de aanmeldingen binnen. Donkers: “Inmiddels hebben we veertien deelnemers maar omdat we voor zowel de mannen als de vrouwen een oneven aantal hebben zijn we dus nog op zoek naar één vrouw en één man.”
Deelnemers uit Beek en Donk, Heeswijk-Dinther, Erp, Mariaheide, Boerdonk, Boekel, Volkel, Zijtaart en Eerde hebben zich al aangemeld. Maar liefst negen mannen en vijf vrouwen in totaal. Vanaf februari worden zij samen, onder intensieve begeleiding, getraind in de technieken van het (kick)boksen. “Mocht jij nog interesse hebben, meld je dan snel aan”, aldus Donkers.

Op zaterdag 3 september 2022 staan de boksers tegen elkaar in de ring tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek en entertainment. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker. 

Check de website www.fightcancernight.nl voor meer informatie.

Meer berichten