Skunk sloot competitie winnend af
Skunk sloot competitie winnend af Foto: Theo de Vrede

Skunk heren 1 sluiten seizoen winnend af

Sport 132 keer gelezen

VEGHEL | Afgelopen zaterdag speelden Skunk heren 1 en Gemini-Kangeroes heren 1, de nummers drie en vier, de laatste wedstrijd van het seizoen tegen elkaar. Het werd een prima 3-1 overwinning. Setstanden: 22-25, 25-23, 25-21, 25-15

De eerste set werd goed gestart door Gemini Kangeroes terwijl Skunk twijfelend begon. De heren van Gemini Kangeroes haalden verdedigend veel van de grond, en ondanks dat Skunk de overhand leek te hebben in veel rallies ging het punt toch vaak naar de heren uit Voorschoten waarmee ze de eerste set pakten. In de tweede set ging de strijd gelijk op na verbeterd spel van Skunk en kon zo een nipte setwinst pakken. Omdat de spelverdeler van Gemini Kangeroes zich inmiddels geblesseerd had, kon Skunk in de derde set een groote voorsprong van 19-10 pakken. Door de gelatenheid van de heren uit Veghel werd het alsnog spannend nadat de voorsprong geslonken was tot 22-20. Nadat de set toch nog binnen was gehaald door Skunk, was het verzet gebroken van Gemini Kangeroes.


Bijschrift - Theo de Vrede

In de vierde set speelde Gemini Kangeroes genoodzaakt met de libero als spelverdeler. Skunk stoomde door en pakte de set met 25-15, maar niet nadat Skunk libero Nils Fleuren een publiekswissel kreeg vanwege zijn afscheid van Skunk en volleybal in het algemeen. Daarmee komt een eind aan het volleybalseizoen. Skunk eindigt op een verdienstelijke 3de plek in de eerste divisie, de hoogste plek ooit voor Skunk. Skunk H1 is tevens ook het enige team dat alle 22 wedstrijden dit seizoen gespeeld heeft, ondanks de coronapauze. Skunk heren 1 dankt alle supporters en verwelkomt ze graag weer volgend jaar in de Bunders. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant