<p>Health Circuit Veghel tijdens de opening.</p>

Health Circuit Veghel tijdens de opening.

(Foto: Sjop Kiek'es Veghel)

Health Circuit Veghel geopend met genoeg ‘ruimte voor een sociaal contact’

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL | Op zaterdag was de opening van Health Circuit Veghel in de Molenstraat. Eigenaren Emile van Tongeren en Joey Thielen denken dat zij met het nieuwe Biocircuit concept een brede groep sporters van dienst kunnen zijn. Joey vertelt: “De meeste personal trainers leggen de focus op resultaten, maar daarvoor moet je wel gemotiveerd blijven. Mensen blijven vaak juist sporten voor de gezelligheid. Daarom bieden wij een efficiënte workout waardoor er ook ruimte is voor een sociaal stukje.”

“Het is ongeveer 50/50 sport en sociaal contact”, aldus Joey. “Je kunt in 30 minuten een complete workout doen dankzij het Biocircuit systeem. Daarna kun je in onze luxe zithoek met gratis koffie en thee nog een gezellig praatje houden.” Joey legt uit hoe zij zorgen dat jij in 30 minuten je hele workout kunt doen en dus meer tijd overhoudt voor andere dingen. “Bij de kennismaking gaan we in gesprek over wat wij voor jou kunnen betekenen en heb je ook de mogelijkheid om de toestellen uit te proberen. Daarna stel je met een coach een programma op, de eerste drie keer begeleidt de coach je nog. In ons systeem wordt jouw programma opgeslagen, samen met de instellingen voor de apparaten zoals je lengte en de hoeveelheid gewichten. Als je inlogt op het systeem wordt je naar één van de vrije apparaten uit jouw programma gestuurd, daar doe je dan je oefeningen en zodra die klaar zijn wijst het systeem je naar het beschikbare volgende apparaat. Zo zorgen we dat iedereen door blijft schuiven. Tussendoor heb je vijftien seconden rust en je hoeft dus nooit lang te wachten. Dat is juist waar bij andere sportscholen veel tijd verloren gaat. De workout is dus ook niet korter, maar er wordt tussendoor tijd bespaard.” En dat moderne systeem is geschikt voor mensen met verschillende doelen. “Er zijn verschillende opties in het systeem”, aldus Joey. “Zo zijn er speciale programma’s voor mensen die blessuregevoelig zijn, die willen afvallen of het extra intensieve boost performance programma. In de app houdt je je voortgang en waardes als gewicht en vetpercentage bij. Eens in de twaalf weken bekijken we je voortgang en worden er eventueel aanpassingen gedaan. U bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvende kennismaking.”

Health Circuit Veghel heeft een aantal tijdelijke aanbiedingen. Een jaarabonnement kost normaal bijvoorbeeld 69,90 euro per vier weken, dat is tijdelijk verlaagd naar 59,90 euro. Kijk voor meer informatie op healthcircuit.nl.

Meer berichten