<p>Anne Dorrestijn, Paul Veraa en Lauren Eickholt kunnen niet wachten tot de Lib&eacute;ma Open 2022 op het terrein van het Autotron in Rosmalen weer van start gaat.&nbsp;</p>

Anne Dorrestijn, Paul Veraa en Lauren Eickholt kunnen niet wachten tot de Libéma Open 2022 op het terrein van het Autotron in Rosmalen weer van start gaat. 

(Foto: Henk van Esch)

Win twee vrijkaarten voor Libéma Open; organisatie zoekt nog jongeren voor bijbaantje

  •   keer gelezen   Sport

ROSMALEN | Van 4 tot en met 12 juni vindt op het terrein van het Autotron in Rosmalen de Libéma Open 2022 plaats; het grootste en meest prestigieuze grastennistoernooi van Nederland. De organisatie is hiervoor nog op zoek naar jongens en meiden vanaf 15 jaar die het leuk vinden om tijdens dit topevenement te werken als ‘host/hostess’ of ‘groundsman’. Daarnaast mogen wij ook vrijkaarten verloten onder onze lezers!

De Heineken Trophy, Ordina Open, Ricoh Open, Libéma Open. Het grootste grastennistoernooi van Nederland is al vele malen van naam veranderd, maar tennisliefhebbers uit binnen- en buitenland weten ondanks dat precies wat ze kunnen verwachten op de buitenbanen van het Autotron in Rosmalen: toptennis, een internationaal topspelersveld en uitgebreide faciliteiten met aan de tennissport gerelateerde stands, activiteiten en hospitality-mogelijkheden. Maar wat misschien nog wel leuker is dan tennis kijken, is werken op het toernooi. De organisatie is op dit moment nog op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar uit de regio die het leuk vinden om tijdens het toernooi wat bij te verdienen. Bijvoorbeeld als host/hostess of groundsman, of één van de andere functies.

Werken tijdens de Libéma Open op het terrein van het Autotron in Rosmalen levert niet alleen een mooi zakcentje op, het is ook nog eens bijzonder leuk om te doen. Lauren Eickholt, Anne Dorrestijn en Paul Veraa kunnen erover meepraten. Zij zijn drie van de jongeren die tijdens de komende editie van de Libéma Open een bijbaantje hebben bemachtigd.

Groundsman Paul

Voor Paul Veraa (25) uit Uden is het bepaald niet de eerste keer dat hij in Rosmalen van de partij is: “Ik denk dat dit alweer mijn achtste editie wordt. Ik ben ooit begonnen als ballenjongen en daarna doorgestroomd naar groundsman. Als groundsman zorg ik ervoor dat de grasbanen gereed zijn voor trainingen en wedstrijden. Dat begint vroeg in de ochtend met het verwijderen van de dauw en het gereedmaken van de banen. En bij regen de covers over de grasbanen trekken, zodat het gras niet nat wordt. Super leuk en afwisselend werk dat ik echt iedereen kan aanraden. Zeker als je net als ik van sport houdt. Want veel van het werk doe je in de voorbereiding op de wedstrijden, dus tijdens de tenniswedstrijden staan we vaak met z’n allen op of bij de tribune mee te kijken.”

Hostesses Lauren en Anne

Zijn collega’s Lauren Eickholt en Anne Dorrestijn zijn tijdens de komende editie van de Libéma Open actief als hostess. Dit houdt onder andere in dat zij alle entreekaarten controleren, zitplaatsen aanwijzen en vragen beantwoorden. “Je bent als het ware hét aanspreekpunt voor de bezoekers van het evenement”, vertelt Lauren (25) uit Vught, die zelf voor de vijfde keer op de Libéma Open werkt: “Het grote voordeel is dat je in ruim een week tijd relatief veel uren kunt maken. En dat in een gezellig en hecht team van jongens en meiden van jouw leeftijd. Ik kijk er ieder jaar weer enorm naar uit. Ook nu ik een fulltime baan heb. Ik heb zelfs vakantie genomen om tijdens de Libéma Open te kunnen werken.”

Meld je aan

Ben jij 15 jaar of ouder en wil je ook graag een leuk bijbaantje tijdens de Libéma Open? Dan is dit je kans! Er zijn slechts een beperkt aantal werkplekken beschikbaar, dus meld je snel aan. Dan kan bij Jeroen van de Wiel via j.vandewiel@libema-events.nl, telefonisch op 06-46118379, of scan onderstaande QR-code. Je dient wel minimaal 2 tot 3 dagen aanwezig te zijn.

Win twee vrijkaarten

In samenwerking met de organisatie van de Libéma Open mogen wij onder onze lezers een aantal vrijkaarten weggeven. Het betreft entreekaarten voor zondag 5 juni en voor de finaledag op zondag 12 juni. Wil jij kans maken op twee vrijkaarten voor één van beide dagen, stuur dan een mail naar actiebo@talvimediacentrum.nl onder vermelding van ‘Lezersactie Libéma Open’. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht van de organisatie.

Zondag 5 juni wordt overigens een unieke tennisdag tijdens Libéma Open. Team Kiki Bertens neemt het dan op tegen Team Kim Clijsters om de zogenoemde Tribute Trophy. Captain Bertens wordt bijgestaan door niemand minder dan Richard Krajicek en captain Clijsters heeft Sjeng Schalken als teamgenoot. Op de overige tennisbanen wordt het kwalificatietoernooi van Libéma Open gehouden. Meer info op www.libema-open.nl.

Meer berichten