Afbeelding
Foto:

Korfbal SCMH viert jubileum en huldigt lid van het eerste uur

Sport 1.060 keer gelezen

MARIAHEIDE | Korfbal werd in 1962 in Mariaheide geïntroduceerd. Korfbalvereniging SCMH vierde haar 60-jarig jubileum met verschillende activiteiten voor jong en oud. Daarnaast werd ook Riek van Boxmeer gehuldigd voor haar 60-jarig lidmaatschap.

Op zaterdag 21 mei werd tevens het nieuwe kunstgrasveld aan de Mr. Schendelerstraat officieel geopend door mede-oprichtster en eerst voorzitster Riek van Boxmeer en een van de jongste leden, Saar Kanters. Samen knipten zij een lintje door en gaven het startschot voor een wedstijd tussen de seniorenspeelsters. “Naast de mooie speech van de huidige voorzitter Will Kemps had Riek zelf ook nog enkele leuke anekdotes op een rijtje gezet uit de begintijd van SCMH”, aldus de vereniging. “Al zo veel jaar betrokken zijn bij de club, je vol passie en enthousiasme inzetten is meer dan buitengewoon. Daarom werd Riek deze middag gehuldigd voor haar 60-jarig lidmaatschap en tomeloze inzet.”

Cantus
SCMH laat verder weten: “In de avond barstte het feest pas echt los met een cantus vol muziek. Niet alleen zijn onze leden sportief, ook heeft menig lid een muzikaal talent. Tien liederen werden afgewisseld met een goed glas bier en al snel was de feesttent gevuld met een uitbundige sfeer. Partytent Lolparasol en DJ Fons hadden de leiding en zorgden ook na de cantus voor een sfeervolle avond. Nagenietend kijken wij als vereniging terug op een geslaagd feestweekend en zetten we de komende jaren als gezamenlijke club van voetballers en korfballers de gezelligheid voort.”

Afbeelding
De dag werd afgesloten met een cantus vol muziek.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant