<p>Jeanne Vissers (rechts) hoopt op veel inschrijvingen.&nbsp;</p>

Jeanne Vissers (rechts) hoopt op veel inschrijvingen. 

(Foto:)

Veghelse tenniskampioenschappen staan weer op het programma

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL | De Veghelse Intersport tenniskampioenschappen worden dit jaar gehouden van 29 augustus tot en met 11 september. Het toernooi is op het park van Tennis & Padel De Krekel in Mariaheide. Inschrijven kan vanaf heden tot uiterlijk woensdag 17 augustus via www.toernooi.nl.

Intersport ondersteunt het toernooi wederom door onder andere tennisballen en diverse prijzen ter beschikking te stellen. Alle deelnemers ontvangen een voucher waarmee zij een leuk voordeel krijgen bij Intersport Superstore Uden. Tijdens het toernooi zijn er medewerkers van de sportwinkel aanwezig met hun bespanservice.

Geen lid
De Veghelse tenniskampioenschappen zijn al jaren een begrip in de regio. Een sportief tennistoernooi voor alle leden vanaf 17 jaar van de tennisverenigingen Tennis en Padel de Krekel, TV de Coevering, TV Zijtaart, TPV Hertog Jan en TV Frisselstein. “Maar ook inwoners van de voormalige gemeente Veghel welke geen lid zijn van een van de genoemde tennisclubs nodigen wij uit om deel te nemen aan deze kampioenschappen. De commissie hoopt ook dit jaar weer op veel inschrijvingen”, legt Jeanne Vissers van de organisatie uit. Voor leden van De Krekel is vanwege de baanbezetting de mogelijkheid aanwezig om uit te wijken naar een van de andere tennisparken binnen de voormalige gemeente Veghel.

Thema-avonden
Evenals voorgaande jaren zorgen de verschillende thema-avonden weer voor de bekende gezellige sfeer. Dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen, maar vooral onsterfelijke roem. Wie wordt in de diverse categorieën Veghels kampioen?
Na de prijsuitreiking wordt, onder het genot van een welverdiend hapje en drankje, het toernooi traditioneel afgesloten met een loterij met verrassende prijzen. “De commissie Veghelse Intersport tenniskampioenschappen heet supporters en belangstellenden van harte welkom om tijdens het toernooi een kijkje te komen nemen”, besluit Vissers.

Meer berichten