Zesde editie Skunk on the Beach volleybaltoernooi

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL | Nog een maand en dan is het weer zover: het jaarlijkse Skunk on the Beach volleybaltoernooi van volleybalvereniging Skunk. Tijdens het weekend van 16 en 17 juli vindt alweer de zesde editie plaats. De volleybalvereniging laat weten: “Regel een team en schrijf je in voor het leukste beachvolleybaltoernooi van Veghel en omstreken, dan zorgen wij voor de rest.”

Op zaterdag 16 juli zijn alle mannen en vrouwen welkom die het 2x2 tegen elkaar op willen nemen. “Dit kan op twee niveaus”, vertelt de vereniging. “Midden (eerste klasse tot en met derde klasse) en hoog (divisie tot en met promotieklasse). Deze dag sluiten we af met een frietkar en natuurlijk kunnen we de gehele dag genieten van de nodige drankjes uit de aanwezige Skunk on the Beach bar.” 

Zondag
Op zondag 17 juli is het de beurt aan de ABC-jeugd, de CMV-jeugd en de recreanten. De ABC-jeugd speelt 3x3, de CMV-jeugd 2x2 en de recreanten mogen het 4x4 tegen elkaar op gaan nemen op twee verschillende niveaus (recreanten gevorderden en recreanten beginners). Ook deze dag is de Skunk on the Beach bar geopend. “Nu nog met zijn allen gaan duimen voor lekker weer en we maken er samen iets moois van”, besluit de verniging.

Meer berichten