John Karelse regeert met harde hand in Vlissingen
John Karelse regeert met harde hand in Vlissingen

Proefexamen voor Gemert op Walcheren

Voetbal 427 keer gelezen

GEMERT| Na een magere start is Gemert de laatste weken behoorlijk op drift geslagen. Al liefst vier keer wisten de Molenbroekers achter elkaar te winnen. Wat opvalt is het gemak waarmee de zwart-witten het net weten te vinden. Zondag kan een kleine 'tussenkroon' op het voorlopige werk gezet worden als de reis naar Vlissingen gaat. 

Dat zal echter niet gemakkelijk worden want Vlissingen bestaat uit een aardig gezelschap voetballers. De coach luistert dit jaar naar de naam John Karelse. Wie de ex-doelman van NAC een paar weken geleden in Uden aan het werk zag weet dat we hier te maken hebben met een authentieke voetbaltrainer die niet houdt van de zachte hand. Je kunt er alles van vinden maar zijn resultaten zijn in ieder geval niet slecht te noemen. In Uden liet Vlissingen overigens een behoorlijke indruk achter maar Gemert lijkt verre van kansloos.

Vorm
Zeker niet in de vorm van de laatste weken. Gemert had vorig jaar heel veel moeite om controle over wedstrijden te houden en ook ging het scoren vaak erg moeizaam. Nu is dat allemaal anders. Na een magere start ging het ineens lopen en de doelpunten vallen erg makkelijk. Het is overigens wel de vraag of trainer Dennis Dekkers zondag nog wat aanpassingen moet doen. Jeremias Carlos David en Ronny van den Elzen zijn namelijk nog niet helemaal fit. Dit duo zal nog getest worden. Daarnaast is er nog steeds een groepje met vaste geblesseerden. Na vier zeges op rij een uitwedstrijd op het schiereiland Walcheren bij het sterke Vlissingen. We kunnen best spreken over een soort van proefexamen voor de Gemertenaren. En ze kunnen gerust zijn: er volgens zeker nog herkansingen bij een eventuele mislukking. Maar waarom zou Gemert in de huidige vorm ook niet daar kunnen winnen?

Programma Hoofdklasse B
Jong FC Den Bosch- VV Baronie 
 Groene Ster- EHC 
 Halsteren- Nuenen 
IFC- BVC '12 
SV Meerssen- OSS '20 
 UDI '19- VV GOES 
Vlissingen- VV Gemert 
 Woezik- SV Juliana '31

1. Groene Ster 6-15
2. Gemert 6-13
3. Halsteren 6-12
4. Vlissingen 5-10
5. GOES 5-10
6. IFC 6-9
7. SV Meerssen 6-9
8. O.S.S.'20 6-8
9. UDI'19 6-8
10. EHC 5-7
11. Baronie 6-7
12. Jong FC Den Bosch 5-6
13. BVC'12 6-4
14. Woezik 6-4
15. Juliana'31 6-3
16. Nuenen 6-2

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant