Alexander Mols strekt ver uit tijdens Gemert - Blauw Geel'38
Alexander Mols strekt ver uit tijdens Gemert - Blauw Geel'38 Foto's Peter Kuijpers

Blauw Geel'38/Jumbo en Gemert oefenen op Molenbroek

Voetbal 1.636 keer gelezen

GEMERT – De eerste bal omwentelingen zijn weer een feit. Zondag op lunchtijd troffen Gemert en Blauw Geel'38/Jumbo elkaar op de thuishaven van Gemert. Het verblijf op Molenbroek was geen pretje waar de gevoelstemperatuur erg onaangenaam was. Het meeste publiek (150) zocht enigszins beschutting op de twee tribunes.

Door: Peter Kuijpers

Trainer Niels van Casteren begon met zijn basis elf waar Danny Verbakel alleen een warming –up deed met verzorger Noimin Imankarijo. Het gaat de goede kant op, maar zaterdag spelen uit bij OJC Rosmalen lijkt niet haalbaar voor de man uit Eerde. Doelman Sven van Ommeren van Gemert bleef ook buiten het team. De bijkans klasbak van Gemert laat al geen best jaar achter zich, maar start eveneens slecht in 2018. Van Ommeren: "Ik heb weer last gekregen van mijn oude blessure. Daar baal ik van omdat ik dacht dat het over is. De blessure is weer teruggekomen. Ik zal weer manueel behandeld moeten worden. Wellicht is het een klein recidief en geneest het weer snel, daar hoop ik op."



Joey Hellstern voorbij langs zijn tegenstander langs de lijn

Voorsprong
Bij Gemert bleef Ruben Rodrigues aanvankelijk aan de kant, maar dat was geen reden om niet op voorsprong te komen. Een cadeautje van de Veghelse defensie werd uitgepakt door Ralf Kemper. De twee teams gaven elkaar weinig toe en dat was negentig minuten lang. Na rust was het al snel Joey Hellstern die de eerste van zijn twee treffers zou maken. Halverwege was het opnieuw Hellstern die Blauw Geel'38/Jumbo op voorsprong schoot. Vijf minuten voor tijd kwam Gemert op 2-2 via Jasper Lalisang en daar was niets mis mee. Blauw Geel'38 speelt aanstaande dinsdag om 20.15 uur thuis tegen O.S.S.'20 koploper met één punt voorsprong op Gemert.



Ruben Rodrigues (L) in duel met Sander Egmond van Blauw Geel'38

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant