Koen van Boxtel is weer fit.
Koen van Boxtel is weer fit.

Kan UDI'19 zich nog oprichten en voor periode en/of beker gaan?

Voetbal 1.895 keer gelezen

UDEN| Nee, het is wederom geen geweldig seizoen betreffende UDI'19 dit jaar. Gezien de mogelijkheden is men op technisch gebied behoorlijk aan het 'under achieven' op Parkzicht en dan hebben we het niet zozeer over de spelers. Tevens drukken we ons eufemistisch uit. Maar, er gloort altijd weer hoop. De Udenaren begonnen goed aan de derde periode door met liefst 1-6 bij EHC te winnen en ook zitten de Parkzichters nog in de koker van de districtsbeker Zuid II.

Wie met spelers en betrokkenen praat krijgt het gevoel dat men bij UDI'19 alvast met een schuin oog naar het volgende seizoen kijkt. Dit jaar is al min of meer afgeschreven, zo lijkt het. Toch zit er heus nog wel wat in. De beker is de kortste weg naar succes en UDI'19 is inmiddels tot de achtste finales gekomen. Volgende week donderdag volgt het uitduel in dat kader bij Groene Ster. Zondag komt SV Meerssen op bezoek. Het veld van UDI'19 heeft deze week weer in dienst gestaan van de heren van de bond, als het goed is kan nu het eerste elftal ook weer een competitiewedstrijd op eigen terrein afwerken.

Geflatteerd
Natuurlijk was de zege bij EHC lekker. Met liefst 1-6 winnen is natuurlijk geweldig maar er moet wel bij worden aangetekend dat de Limburgers op een paar spelers na zowat een heel elftal misten. Nu hebben de Udenaren zelf ook met dat botte bijltje moeten hakken dus dat geluk mag men ook weleens hebben. Verheugend was de terugkeer van Lars van Geelkerken die na lang blessureleed zijn rentree maakte. Ook doelman Koen van Boxtel lijkt weer helemaal fit al kreeg hij in Hoensbroek vrij weinig te doen. Zaak is het nu om zondag ook van Meerssen te winnen, misschien dat er dan voorzichtig begonnen kan worden met een serie. Wie weet..... Als het een beetje loopt bij UDI'19 dan zijn er weinig teams in deze klasse die zomaar even winnen van de tricolores. Hoe je het ook wendt of keert, en even niet naar de standenlijst kijkt: daarvoor beschikt men net over teveel kwaliteit. Niet in de breedte misschien maar wel in de basis als de meeste spelers beschikbaar zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant