Afbeelding

Van last verlost Gemert reist zondag naar West Brabant

Voetbal 1.187 keer gelezen

GEMERT| 'Pfiew'... De zege op Juliana'31 kwam afgelopen zondag als geroepen voor een Gemert dat aan een soort van afdaling naar beneden bezig was. Gelukkig was daar een voetballend zeer matig Juliana'31 dat door de Molenbroekers vrij eenvoudig aan de kant kon worden gezet. Zondag wacht een uitwedstrijd bij Halsteren dat nog volop in de race is om eventueel om de titel mee te gaan doen. 

De zwart-witten moeten dus sowieso de sportieve plichten vervullen want Halsteren doet dus mee om de prijzen. Koploper O.S.S.'20 mag de Gemertenaren nu al dankbaar zijn vanwege de 4-1 zege op Halsteren die de zwart-witten in het thuisduel destijds wisten te boeken maar mocht het team van trainer Dennis Dekkers ook aankomend weekend in West Brabant wat weten te halen dan zal Gemert wellicht prominent worden uitgenodigd op het kampioensfeest op De Rusheuvel. Goed, zover is het nog lang niet natuurlijk. Halsteren ontvangt Gemert zondag terwijl de Ossenaren het sterke Jong Den Bosch op bezoek krijgen. Het zou weleens een cruciaal weekend kunnen worden misschien.

Beker en nacompetitie
Voor Gemert is dit allemaal niet zo relevant natuurlijk. Men moet de sportieve plicht doen maar vooral wordt er natuurlijk al gedacht aan de districtsbeker en de nacompetitie. Gemert heeft immers de eerste periode gewonnen en in de beker is men gevorderd tot de achtste finales. Volgende week donderdag ontvangt men in dat kader Heer (3e klasse) uit Limburg. De laatste vier van dat toernooi mogen deelnemen aan de hoofdsheet van de KNVB Beker. Iets wat voor een club als Gemert op een lucratieve zaak kan uitlopen als er vervolgens een mooie tegenstander zou worden geloot. En eenmaal in de halve finales is het natuurlijk ook leuk om daadwerkelijk te proberen dat bekertje te winnen. Zondag dus eerst naar Halsteren. Een moeilijke wedstrijd op papier maar de broodnodige zege op Juliana'31 heeft wellicht voor wat verlichting gezorgd. Een vrijuit spelend Gemert heeft al vaker leuke dingen laten zien dit jaar. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant