Mols kopt 3-1 binnen
Mols kopt 3-1 binnen Foto's Gerard Beekmans

Jong Vitesse pakt kampioenschap na winst op tam Blauw Geel'38/Jumbo

Voetbal 1.723 keer gelezen

Vanmiddag is Jong Vitesse overtuigend kampioen geworden. De Arnhemmers legden de basis al in de eerste helft met een 3-0 ruststand. Mols kopte nog wel de 3-1 binnen maar het laatste woord was voor de kampioen in de derde divisie wat een 4-1 eindstand gaf.

Blauw Geel'38 begon sterk aan de tweede helft waar Alexander Mols uit een hoekschop de 3-1 fraai achter keeper Stef Brummel kopte. Daar Bleef het bij en bovendien hoefden de gastheren niet meer zo nodig. Emiel van der Sanden had wel pech toen hij een assist van Joey Hellstern tegen de binnenkant van de paal weer in het veld zag komen. Hellstern miste even later een pingel waar hij in de rebound wel scoorde, maar omdat Van der Sanden over de bal heen sprong gaf de scheidsrechter  buitenspel. Mert Demir en Martijn van Kessel (beiden JO 19-1) vielen nog in maar het was alleen Jong Vitesse dat scoorde en de eindstand op 4-1 bracht. Volgende week sluit Blauw Geel'38 af thuis tegen OJC Rosmalen.

Een volledige JO 19-1 reservebank bij één. V.l.n.r. Martijn van Kessel , Terry van Steenbergen, Mert Demir en reserve doelman Sebastiaan de Schouwer