Reinald Boeren eerder in gesprek met Kliksport in Odiliapeel
Reinald Boeren eerder in gesprek met Kliksport in Odiliapeel Foto: Peter Kuijpers

Gemert verplettert jonkies van Achilles'29

Voetbal 972 keer gelezen

GEMERT – Gemert is het eigen mini-toernooi goed begonnen. Met een klinkende 8-1 oorvijg werd Jong Achilles'29 de maat genomen. Op het hoofdveld won UNA zonder veel problemen met 4-0 van collega Derde Divisionist Dongen.

Het team van trainer Reinald Boeren won dus ruim van Jong Achilles'29. Gemert kwam overigens maar matig op gang waar de gasten uit Groesbeek een 0-1 voorsprong namen. Sander Vereijken (overgenomen van Mierlo-Hout) luidde het herstel in van Gemert met een rake kopbal naar 1-1. Diezelfde Vereijken schoot van grote afstand Gemert op een 2-1 ruststand. Na rust was het snel afgelopen met Achilles'29. Thijs Fonken, Ralf Kemper, Dennis Groen en twee maal Roy Olislagers brachten de stand op 7-1. Het slotakkoord was voor Thijs van Pol die nog revalideert naar aanleiding van zijn eerder opgelopen rugblessure. Van Pol kreeg speelminuten van Boeren en gaf zijn bijsluiter: scoren, gestalte met de 8-1 eindstand.

Voetbaljaargang
Zondag wacht de tweede ronde van het voorbereidingstoernooi. Om 12.30 uur spelen Dongen en Jong Achilles'29 tegen elkaar op het hoofdveld, om 15 uur gevolgd door Gemert-UNA. Een serieuze test voor Gemert, want de Zeelster formatie is dit seizoen net als in de vorige voetbaljaargang een titelpretendent in de Derde Divisie.

GEMERT: Barten; Leijten (84. Brugmans), Vermeulen (75. Teuben), Jacobs, Van den Broek; Fonken (58. Van Brussel), Houwers (46. Groen), Den Dekker (75. Van Osch); Lalisang (58. Van Pol), Vereijken (78. Olislagers), Kemper.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant