Ralf Kemper (L) scoorde de enige Gemert treffer vanmiddag
Ralf Kemper (L) scoorde de enige Gemert treffer vanmiddag Archieffoto Peter Kuijpers

UNA wint Gemert-toernooi en wint van Gemert

Voetbal 747 keer gelezen

Het Zeelster UNA is door een 3-1 zege op thuisclub Gemert winnaar geworden van het minitoernooi in Gemert. Na een 1-0 ruststand in het voordeel van Gemert werd het na rust uiteindelijk 3-1 voor de kampioenskandidaat uit de Derde Divisie

Een sterk gewijzigd Gemert in vergelijk met het ruim gewonnen duel vrijdag van Jong Achilles'29 kwam voor rust op voorsprong door een treffer van Ralf Kemper. Na rust schakelde UNA over op een hoger tempo waar Gemert de grootste moeite mee had. Sjoers Paridaans was verantwoordelijk voor de gelijkmaker waar diep in de tweede helft de Zeelstenaren de wedstrijd alsnog in hun voordeel besliste. (Info website Gemert)

GEMERT: Merks; Teuben (82. Vermeulen), Brugmans, Van Rooij, Van den Broek (68. Leijten), Houwers (56. Den Dekker), Groen (68. Fonken), Van Osch (68. Jacobs), Van Brussel (56. Van Pol), Kemper (65. Lalisang), Olislagers (65. Vereijken)