Kay van de Haterd scoorde de 1-1

Nooit Gedacht en Margriet tevreden met één puntje; Mark Strik: 'Dit gelijkspel voelt anders'

Voetbal 1.663 keer gelezen

GEFFEN | Na een 0-0 ruststand vielen de goals in het duel Nooit Gedacht – Margriet in de tweede helft. Na 65 minuten opende Bob van Iersel voor de thuisclub waar Kay van de Haterd een kwartier voor tijd de gelijkmaker voor zijn rekening nam.

Voor rust was Nooit Gedacht de bovenliggende partij op De Biescamp. Er was veel strijd en stevige duels in het avondje mannenvoetbal. Voor rust werd er niet gescoord en was het wachten op de tweede helft. Daar opende na 65 minuten Bob van Iersel met een fraai genomen vrije trap naar 1-0. Tien minuten later kwam Margriet verdiend langszij. Trainer Mark Strik: "We kregen echt kansen om de winst te pakken, dat is jammer. Met name Kay van de Haterd kwam een-op-een met de Geffense doelman, maar scoorde niet. Heel jammer, maar toch tevreden met het puntje. Dit gelijkspel voelt tien keer beter als dat tegen Excellent. Er werd geknokt en hard gewerkt."