Hidde van Dijk wacht af (17) tijdens EVV - Blauw Geel'38
Hidde van Dijk wacht af (17) tijdens EVV - Blauw Geel'38 Foto: Gerard Beekmans

Blauw Geel’38/Jumbo verliest kleurloos bij EVV

Voetbal 839 keer gelezen

Het werd een zieltogende 3-0 nederlaag voor Blauw Geel'38. Na een 1-0 achterstand met de rust werd het uiteindelijk een verdiende zege voor EVV dat beter met de situaties omging en scoorde.
Het ziet er momenteel niet goed uit voor de Veghelaren die een van de grote kandidaten zijn voor nacompetitie.

De eerste kansen waren voor EVV, maar Zaari redde wat hij ook deed op een vrije trap van EVV. Het waren toch de Limburgers die de score opende in de 19e minuut waar Blauw Geel'38 er niet goed uitzag. Bij Blauw Geel'38 kwam het eerste gevaar pas in de 40e minuut waar de EVV doelman een schot van Martijn van Kessel wist te keren wat een 1-0 ruststand te zien gaf. Na rust wist EVV in de 59e minuut er 2-0 van te maken. Blauw Geel'38 stelde hier niet meer dan een schot van Hidde van Dijk tegenover wat een prooi werd voor de EVV doelman. Tien minuten voor tijd was het EVV dat een lesje effectiviteit gaf en de 3-0 eindstand op de borden bracht. De achterstand had nog groter kunnen zijn, maar opnieuw was Zaari een van de uitblinkers in Echt.

Opstelling Brahim Zaari, Sjaak Egmond, Erik van Loon, Desley Schilders, Erik Huibers (79. Jean Claude van Aanholt), Tim Rerimassi, Mustafa Guler (46. Koen van der Zanden), Hidde van Dijk, Martijn van Kessel, Sander Egmond, Rick Polman (54. Yevghenny Marceli).