HBV speelt maandag de finale van de nacompetitie tegen VIOS'38.
HBV speelt maandag de finale van de nacompetitie tegen VIOS'38. Foto: Hanny van der Linden

HBV-coach Robert van Mierlo vraagt steun aanhang voor cruciaal nacompetitieduel

Voetbal 1.059 keer gelezen

BEERS | Trainer-coach Robert van Mierlo van HBV heeft in een open brief aan de eigen leden en vrijwilligers van de Beerse vereniging steun gevraagd voor de cruciale nacompetitiefinale tegen VIOS'38 in Haps komende maandag. "Een fijne club met fijne mensen, een plek waar je graag komt", schrijft Van Mierlo op de website van de club.

"Bijna 100 ritten maakte ik dit seizoen vanuit Oss om samen met onze jonge groep bezig te zijn met het leuke spelletje voetbal. Ik was echter niet de enige. Ook de spelers, staf en andere leden en vrijwilligers kwamen iedere keer weer naar sportpark Calbroek om bezig te zijn met HBV. Een fijne club, fijne mensen, een plek waar je graag komt! Dat gevoel wanneer je De Heuf weer in rijdt, moeten jullie herkennen… Een seizoen dat qua resultaat teleurstellend is, als sporter wil je namelijk winnen en het liefst zo vaak mogelijk. Juist daarom is het gevoel van trots wat toch overheerst. De kracht van deze jonge groep om na veel teleurstellingen toch iedere week weer opnieuw te trainen en te knokken voor ieder (doel)punt. Ondanks het schrale aantal punten is dat een compliment waardig: positief blijven en met een goede teamspirit blijven trainen en voetballen. Daarbij konden we rekenen op de hulp van meerdere spelers, teams, vrijwilligers en sponsoren binnen de club, waarvoor onze dank. Ik ben er wel achter gekomen: in Beers laat je elkaar niet barsten! Hopelijk was het genoeg en mogen we onszelf ook volgend seizoen vierdeklasser noemen.
Onze boys van 't Urst hebben jullie steun ook dan hard nodig en ik weet zeker dat we samen met die steun dit seizoen met zijn allen goed kunnen afsluiten. Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in", aldus Van Mierlo, die de brief ook namens de selectie en staf van het eerste elftal heeft geschreven. In een interview met Kliksport eerder deze week gaf de Ossenaar al aan '200 procent vertrouwen' te hebben in een goede afloop.
De wedstrijd tussen HBV Beers en VIOS'38 wordt maandag 10 juni gespeeld op sportpark De Berkte in Haps. De winnaar mag zich volgend seizoen vierdeklasser noemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant