Vreugde bij EVVC na de winst op Volkel
Vreugde bij EVVC na de winst op Volkel Foto: Diana Kuijpers

EVVC blijft tweedeklasser na 2-0 winst op Volkel

Voetbal 983 keer gelezen

HEESWIJK – Het is Volkel nog steeds niet gelukt om een prijs te pakken. De promotie naar de tweede klasse is een prijs die  al zo lang wordt geambieerd door het team van scheidende trainer Tom van Dalen. EVVC won waar Sven de Kinderen voor rust scoorde en Rob van Dijk na rust de 2-0 eindscore bepaalde. Toch is er nog een herkansing voor Volkel tegen SVN dat verloor van FC Geleen Zuid, maar daarover ongetwijfeld later meer.

EVVC was als tweedeklasser vooraf favoriet. De Vinkelaren zijn al seizoenen lang te vinden in het linkerrijtje van de tweede klasse als we de eindstanden bekijken van de laatste vijf jaar. Volkel deed het niet slecht in Heeswijk maar de slimheid en ervaring kwam van de kant van EVVC. De wedstrijd was niet gemeen, maar had toch een stevig karakter. Onder anderen was er geel voor Edgar Glaudemans van EVVC voor een kamikaze actie waarmee hij aan rood ontsnapte. De het feestje van de 2-0 ging niet door omdat scheidsrechter Stan Huis de Vinkelse treffer afkeurde. EVVC bleef heersen al schoot de jonge Bodie Jilissen nog rakelings over. De beslissing viel in halverwege de tweede helft waar Rob van Dijk af mocht drukken naar 2-0.


Tweede klasse
Ballendonk kleurde groen en wit bij het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Huijs.Trainer Tom van Dalen had het ongetwijfeld graag anders gezien, maar krijgt komende week nog een herkansing op neutraal terrein tegen SVN ergens in Midden-Limburg. Collega Stephan Hesemans heeft ongetwijfeld een beter gevoel. De Schijndelaar verkast naar WEC komend seizoen maar laat zijn team achter in de tweede klasse waar het al zolang naar behoren in heeft vertoefd.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant