Het is tevens het afscheid van trainer Ruud Fleskens. Hij gaat de boys uit Vorstenbosch verlaten.
Het is tevens het afscheid van trainer Ruud Fleskens. Hij gaat de boys uit Vorstenbosch verlaten.

Jubileumwedstrijd tussen Fc Den Bosch en Vorstenbossche Boys

Voetbal 1.100 keer gelezen

VORSTENBOSCH | In het kader van het 60-jarig jubileum speelt Vorstenbossche Boys op zaterdag 6 juli een jubileumwedstrijd tegen de profs van Fc Den Bosch. Voor Fc den Bosch is het de eerste wedstrijd in hun voorbereiding op de Keuken Kampioen Divisie 2019-2020 (Eerste Divisie) waar ze vorig seizoen op een keurige vierde plaats eindigden.

Deze eerste oefenwedstrijd is een mooie gelegenheid voor de Blauw-Witten om zich aan het publiek te presenteren. Vorstenbossche Boys heeft zich afgelopen seizoen op het nippertje weten te handhaven in de Vierde Klasse I en heeft nu nog een leuke wedstrijd voor de boeg om het seizoen af te sluiten en afscheid te nemen van trainer Ruud Fleskens, welke de afgelopen vier seizoenen de club onder zijn hoede had.
De wedstrijd staat in het teken van het 60-jarig jubileum van de Vorstenbossche Boys. Eerder dit seizoen hebben de meisjes- en jongensteams onder 17 en 15 een bezoek gebracht aan de competitiewedstrijd van Fc Den Bosch tegen Jong PSV. Dit met in totaal 100 personen. Het jubileum wordt verder gevierd in het weekend van 30 augustus tot en met 1 september.
Voorafgaand aan de jubileumwedstrijd tegen Fc Den Bosch wordt er om 12.00 uur nog een heuse 'interland' gespeeld. Vorstenbossche Boys JO-12 neemt het op tegen KFC Poppel JO-12 uit België.
De wedstrijd Vorstenbossche Boys 1 – FC den Bosch vangt aan om 15.00 uur op het eigen sportpark De Bergakkers. Kaartjes voor de wedstrijd zijn te koop aan de dagkassa; Niet-leden betalen 5 euro per kaartje, leden 2.50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant