De training van TOP Oss.
De training van TOP Oss.

Ferry de Regt vertrekt ruim drie weken na contractverlenging bij TOP Oss, Büttner tekent contract

Voetbal 1.011 keer gelezen

OSS | Nog geen maand geleden verlengde Ferry de Regt zijn contract bij TOP Oss. De verdediger vertrekt nu echter alsnog en keert terug bij een oude bekende: Helmond Sport.

De Regt kwam in de zomer van 2017 over van Fortuna Sittard en speelde in zijn eerste seizoen 16 wedstrijden. Tijdens het tweede jaar kwam hij tot slechts zes potjes. "Mijn doelen zijn helder. Ik wil weer lekker veel voetballen, fit blijven en laten zien waarom ik twee jaar geleden gehaald ben", liet hij begin juni weten. Dat 'lekker veel voetballen' gaat niet bij TOP Oss gebeuren. De Regt gaat naar Helmond Sport, de club waar hij tussen 2012 en 2015 ook al voetbalde.

Nieuwe speler
Giovanni Büttner speelt komend seizoen bij TOP Oss. De 20-jarige spelers was op proef in Oss, maar directeur Peter Bijvelds liet al weten dat er met hem werd gesproken over een langer verblijf. Hij komt over van Go Ahead Eagles. Daar speelde hij afgelopen seizoen één wedstrijd, uitgerekend tegen TOP Oss. "Giovanni is een energieke speler. Hij is erg gedreven en wil zich hier bewijzen. Die kans krijgt hij", aldus directeur Peter Bijvelds op de clubsite.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant