Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Beeld uit het duel met OFC van afgelopen seizoen
Beeld uit het duel met OFC van afgelopen seizoen (Foto: Gerard Beekmans)

Blauw Geel'38/Jumbo sluit jaar af in Noord-Holland

  •   396 keer gelezen   Voetbal

OFC is de tegenstander voor Blauw Geel'38 in de laatste speelronde van het jaar. Beiden teams bivakkeren in het linkerrijtje van de Derde Divisie waar O.S.S.'20 regelrecht op een kampioenschap lijkt af te stevenen. Blauw Geel'38 liet een paar minderen weken achter zicht. Met één puntje uit twee wedstrijden mag de loftrompet voorlopig in het koffer blijven.

Door: Peter Kuijpers

Donderdagavond trainden een nagenoeg volledige selectie in de avondkoude van het Prins Willem Alexander Sportpark. Voor Sjaak Egmond zit he competitievoetbal er voorlopig op na zijn rode kaart afgelopen week tegen Hoogland. Twee wedstrijden toekijken is de straf die bij hem binnenrolde. Dat viel overigens mee gezien de uiteenzetting op het wedstrijdformulier het ergste deed vermoeden. OFC en Hercules thuis gaan aan hem voorbij. Op zaterdag 18 januari is hij weer inzetbaar in het uitduel bij UNA. Trainer Niels van Casteren: "De rode kaart valt ons dan toch weer mee. Als de scheidsrechter daar rood voor geeft tja.. ik vond rood erg zwaar. Overigens waarom alleen Sjaak die kleur kreeg mag hij me nog eens uitleggen. Beiden bediende zich van hetzelfde vergrijp pleegden."  

Kerst
Dinsdag werd er geoefend tegen HVCH (6-1 winst)  Donderdag na de training werd er glühwein geschonken en krentenmik gegeten met het onvermijdelijke Chris Rea en 'Driving home for Chistmas'. Vooraf was er een ingelaste ALV die nodig was om een statutenwijziging er door te jassen. Een ding is duidelijk: de komende Kerst heeft bezit genomen van het metier en voetbal tot een bijzaak gemaakt. Het sportpark gaat op slot na zondag. Om 14.30 wordt er hoe dan ook in Oostzaan afgetrapt.  

Meer berichten