Sander Strik jaren terug in dienst van TOP. (Foto: Peter Kuijpers)
Sander Strik jaren terug in dienst van TOP. (Foto: Peter Kuijpers)

Sander Strik volgt John Putters op als trainer van SBV Haren

Voetbal 924 keer gelezen

HAREN | Sander Strik keert terug als hoofdtrainer in het amateurvoetbal. De Ossenaar heeft een contract getekend bij SBV. Bij de Harense vijfdeklasser volgt hij volgend seizoen plaatsgenoot John Putters op.

Strik werkte als hoofdtrainer bij Nijnsel, twee keer als interim-trainer bij sv TOP en daarna bij Herpinia. Bij de Herpense club nam hij afscheid van het hoofdtrainerschap. Hij richtte zich op het fluiten en werd jeugdtrainer. Vorig seizoen nam hij afscheid als trainer van Margriet A1. "In principe ga ik geen jeugdteams meer trainen", geeft Strik aan, terwijl hij net klaar is met het fluiten van een wedstrijd. "Maar het begon wel weer te kriebelen om hoofdtrainer te worden. Toen ik las dat er bij SBV een vacature open kwam te staan, heb ik gesolliciteerd. Ik ken SBV als een mooie club, ik ben er regelmatig geweest. Ze draaien al een aantal jaar mee bovenin mee. John Putters doet er goed werk en er staat een mooie mix van talentvolle jongens en ervaren spelers. Ik heb er veel zin in om volgend seizoen aan de slag te gaan en het team verder te ontwikkelen."

Ambitieus
Het doel van SBV is om te promoveren naar de vierde klasse. "Als ze daar dit seizoen in slagen, dan gaan we er alles aan doen om vierdeklasser te blijven. En lukt het dit seizoen niet, dan wagen we in 2020/2021 een nieuwe poging om omhoog te gaan."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant