Hapse Boys heeft een nieuwe hoofdtrainer.
Hapse Boys heeft een nieuwe hoofdtrainer. Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl

Hapse Boys schakelt snel en stelt Wilfred Schoonderbeek aan

Voetbal 1.502 keer gelezen

HAPS | Hapse Boys heeft na het onverwachte vertrek van hoofdcoach Tom van der Wijst snel gehandeld en een opvolger gevonden in Wilfred Schoonderbeek. De oud-coach van SV Milsbeek begint vanavond als trainer bij de derdeklasser.

Het bestuur van Hapse Boys werd anderhalve week onaangenaam verrast toen Van der Wijst (die in juli Michel Kuijpers opvolgde) aankondigde wegens gezondheidsredenen en drukke werkzaamheden te moeten stoppen. In een zoektocht naar een nieuwe coach kwam de Hapse vereniging uit bij Schoonderbeek, die eerder werkzaam was bij SV Milsbeek en DIO’30. Hij gaat zijn werkzaamheden op sportpark De Berkte combineren met zijn functie als technisch coördinator bij hoofdklasser Achilles’29. “Wij zijn blij te kunnen melden dat het in korte tijd is gelukt om een uitstekende vervanger te vinden”, aldus Hapse Boys-voorzitter Corné Tak.
Schoonderbeek zit zondag al op de bank als Hapse Boys het thuis opneemt tegen Boekel Sport. Thijs Kemperman, interim-coach in de duels van de Boys tegen Excellent en Toxandria (beker), pakt zijn werkzaamheden bij Hapse Boys 2 weer op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant