Jan Lammers op de stoomwals.
Jan Lammers op de stoomwals.

Stoomwals Jan Lammers blinkt uit in Osse defensie

Voetbal 209 keer gelezen

OSS | Na vijf gewonnen wedstrijden op rij is het linkerrijtje erg dichtbij voor TOP Oss. Zonder anderen tekort te doen, heeft de ploeg met Ruben Roosken en Jan Lammers een paar spelers rondlopen die ongetwijfeld op de lijstjes staan van andere clubs.

Het was wat brutaal, maar ook met een knipoog. TOP Oss publiceerde voor aanvang van het duel met Jong Ajax op social media een stoomwals met daarop Jan Lammers. Vier clubs waren achter elkaar verslagen en Jong Ajax moest de volgende gaan worden. Wie anders dan Lammers zorgde er hoogstpersoonlijk met zijn doelpunt voor dat het vijf op een rij werd. “Ik verbaas mezelf met de goal, ik wist niet dat ik het nog kon. Ik had met Dean Guezen afgesproken dat hij de corner bij de eerste zone neer zou leggen. Dat deed hij en ik probeerde de bal te verlengen naar de verre hoek.”

Lekker voetballen
Bij TOP Oss voelt hij zich thuis en is hij niet meer weg te denken uit het centrum. Gedurende vorig seizoen kwam hij al naar Oss, nadat zijn avontuur bij het Indonesische Borneo FC eerder was afgelopen. “Ik heb daar een blessure opgelopen en daarna een hoop gezeik gehad. Toen ik terugkeerde naar Nederland ben ik gaan trainen en kon ik bij TOP Oss aansluiten. Uiteindelijk kon ik een tweejarig contract tekenen. Ik wilde weer een volledig seizoen lekker voetballen, fit blijven en het zo goed mogelijk doen. Dat lukt tot nu toe.” 

Play-offs
Met zijn goede spel is het wachten tot clubs serieuze belangstelling tonen voor de man die bij De Graafschap groot werd en daarna nog bij RKC Waalwijk speelde. “Ik ben serieus niet bezig met de toekomst. Ik hoop rond de 38 wedstrijden te spelen en het liefst nog meer in de play-offs. Pas daarna ga ik rustig kijken wat er om me heen gebeurt. Ik sta overal voor open. Maar het seizoen is nog lang.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant