Afbeelding

Mart Remans (TOP Oss): ‘Deze kansloze nederlaag was een incident’

Voetbal 430 keer gelezen

OSS | Het was de slechtste wedstrijd dit seizoen van TOP Oss. Telstar was afgelopen zaterdag heer en meester en won met 1-4. Volgens aanvaller Mart Remans moet zijn ploeg dit duel zo snel mogelijk vergeten. “We zien het als een incident.”

“Het was een wedstrijd zonder hoogtepunten aan onze kant. We begonnen zwak en hebben de hele wedstrijd achter de bal aangelopen. Telstar stond uitstekend en voetbalde goed. Wij probeerden na rust er druk op te krijgen, maar kregen al snel de 0-3 om de oren. Dan moet je je ding blijven doen, ook al sta je achter. Maar die achterstand gaat wel in je hoofd zitten, heel vermoeiend.” Remans en zijn ploeggenoten werken deze week toe naar komende zaterdag 16.30 uur als Excelsior op bezoek komt. “Het heeft geen zin om te lang bij de wedstrijd tegen Telstar stil te staan. We moeten onze rug rechten en doorgaan. Er komen nog zoveel wedstrijden aan dit seizoen. We hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen en kijken met vertrouwen naar de toekomst.”

Blessure
Remans was met zijn doelpunt in de slotfase verantwoordelijk voor de 1-4. De van Roda JC gehuurde aanvaller kwam na een half uur spelen in het veld voor de geblesseerde Philippe Rommens. De 22-jarige Limburger voelt dat hij weer bijna de oude is na een blessure. “Misschien kwam het duel met Telstar wel te vroeg voor me. Ik merkte dat aan het einde de vermoeidheid er goed inzat. Ik moet nu zorgen dat ik fit blijf en dat ik zoveel mogelijk ga spelen. Ik wil belangrijk zijn voor TOP Oss.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant