Tony de Groot. (Foto: Jeroen Engelen)
Tony de Groot. (Foto: Jeroen Engelen)

Ook Tony de Groot blijft bij O.S.S.’20: Gevoel dat ik van veel waarde kan zijn’

Voetbal 1.885 keer gelezen

OSS | O.S.S.’20 is zeer blij met de contractverlenging van Tony de Groot. De 33-jarige aanvaller twijfelde over een langer verblijf, maar heeft zijn jawoord gegeven. “Mijn gevoel zei dat ik moest blijven.”

De Groot voetbalt al sinds 2013 bij de Osse club. Met O.S.S.’20 maakte hij diverse hoogtepunten mee, waaronder een aantal promoties. De laatste jaren is hij niet meer de eerste spits, maar komt hij veelal vanaf de linkerflank. Niet alleen voetballend is hij nog van waarde voor de ploeg van trainer Bertran Kreekels, met zijn ervaring is hij ook belangrijk voor de jeugdige spelers in de selectie. Toch was er een kans dat de Ossenaar na acht jaar de vereniging zou verlaten. “Ik heb met een aantal clubs gesproken. Waarom ik dan toch blijf? Ik heb het gevoel dat ik van veel waarde kan zijn voor O.S.S.’20.”

Selectie bijna compleet
Met het verlengen van zeventien spelers van de huidige selectie en de komst van aanvaller Daan de Bruijn van AWC is de selectie bijna rond. O.S.S.’20 is nog op zoek naar een aantal versterkingen, waaronder een vervanger voor de naar De Treffers vertrekkende Brian Campman.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant