Blauw Geel'38/Jumbo - AWC 5-0 Foto: Gerard Beekmans

Blauw Geel’38/Jumbo start oefenseizoen met 5-0 zege op AWC

Voetbal 1.157 keer gelezen

VEGHEL | Een mooie generale voor het treffen komende woensdag met FC Den Bosch zal ongetwijfeld trainer Niels van Casteren gemijmerd hebben. De Wijchense Hoofdklasser had geen weerwoord op de overmacht van de Veghelaren.

Veel nieuwe gezichten, dus voor de aanwezige getrouwen was het zoeken wie is wie en wie is hij toch. En gebruikelijk bij dit soort wedstrijden werd er volop gewisseld. Iedereen kwam aan spelen toe wat wellicht ook de opzet was van het trainersgezelschap. Koen van der Zanden (2x) en Ben van den Nieuwenhof droegen zorg voor een 3-0 ruststand. Na rust, met veel wissels, waren het de jonge Bram Besems en nestor Danny Verbakel (fraaie kopbal uit voorzet Van den Nieuwenhof) die de 5-0 eindstand voor hun rekening namen. Woensdag aanstaande ontvangt Blauw Geel’38 de profs van FC Den Bosch. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel.

Blauw Geel’38 Eerste helft: Centen,Van Boxtel, Voets, Zeller, Besems, Dobbelsteen, Op den Camp, Bosch, Van den Nieuwenhof, Van der Zanden en Wouters .

Blauw Geel’38 Tweede helft: Van Zutphen, Van Boxtel, Voets, Zeller, Besems, Barglan, Hurkmans, Murt, Van den Nieuwenhof, Wouters, Verbakel