<p>Hurkmans de maker van de 1-1 hier in fel duel</p>

Hurkmans de maker van de 1-1 hier in fel duel

(Foto:Gerard Beekmans)

Blauw Geel’38/Jumbo houdt FC Den Bosch op 1-1

  •   keer gelezen   Voetbal

VEGHEL | Was het gistenavond Gemert al dat de profs van Helmond Sport een gelijkspel afdwongen, vanavond overkwam FC Den Bosch hetzelfde in Veghel tegen Blauw Geel’38. Het werd in een regenachtige setting na 90 minuten een 1-1 aanvaardbaar gelijkspel.

FC Den Bosch kwam na een kwartiertje aftasten door beide partijen op 0-1. Hornkamp was er als de kippen bij om een afgeslagen bal achter keeper van Zutphen te werken. Na rust met Dani Centen, Miguel Zeller en Niels Wouters voor Joran van Zutphen, Robin Voets en Koen van der Zanden kwam de gelijkmaker. Een afgemeten voorzit van Jay van Boxtel werd door Ymanuel Hurkmans afgerond naar 1-1. Gebruikelijk in oefenwedstrijden trokken beide trainers het wisselblik volledig open. Het werd allemaal wat rommeliger waar de 1-1, gezien de regen, kwam als een verlossing. Blauw Geel’38 speelt komende zaterdag niet het geplande duel tegen Moerse Boys. De ploeg uit West Brabant kampt naar verluidt met coronagevallen.

Startopstelling Blauw Geel’38: 19. Van Zutphen, Van Boxtel, Dekkers, Voets, Egmond, Hurkmans, Op den Camp, Dobbelsteen, Van den Nieuwenhof, Van der Zanden, Verbakel

Startopstelling FC Den Bosch: Van der Steen, Van Hedel, Leeflang, Hornkamp, Zimmer, Van den Bogert, Mulders, Van der Heijden, Meerveld, Kuijpers, Van Bakel.

Meer berichten